Korisnici ReStart usluge, beskućnici s područja Grada Zagreba, su kroz ReStart uslugu dobili dubinsku pripremu za zapošljavanje, kao i stručne vještine, te imaju dokazanu motivaciju za zaposlenje. Temeljem iskustva rada s pojedinim korisnikom, savjetnici Projekta ReStart mogu povezati pojedine korisnike sa specifičnim kompetencijama i potrebe pojedinog poslodavca i pomoći da stupite u međusobni kontakt radi mogućeg zaposlenja.

Među našim korisnicima prisutne su iskusne i motivirane osobe s raznolikim zanimanjima, kao što su priprematelji pizza, ekološko poljodjelstvo, ugostiteljsko posluživanje, soboslikar te ostalo.

ReStart savjetnici mogu poslodavcu pružiti podršku u procesu zapošljavanja kao i kod uvođenja u posao naših korisnika, a s ciljem da osiguramo međusobno zadovoljstvo, kako korisnika, tako i poslodavca.

Stoga pozivamo poslodavce koji imaju potrebe za zapošljavanjem različitih kadrova da se obrate Projektu ReStart kako bismo Vas mogli staviti u kontakt s korisnicima ReStart usluge (beskućnicima) koji traže posao i koji su primili intenzivnu podršku za pripremu za zapošljavanje.