Naši bi korisnici željeli podijeliti s Vama svoja iskustva iz sudjelovanja u projektu ReStart. Nadamo se da će njihova iskustva biti Vaša inspiracija i ohrabrenje na putu do uspješnog zaposlenja!

F.M.
Od srca hvala gospođi Vesni, gospodinu Danijelu i Merimi što su me naučili ono najvažnije u traženju posla, a to je internetskim načinom napisati zamolbu za posao, životopis i kako sve to poslati poslodavcu.
D.T.
Osobe koje vode Udrugu u meni vide osobu, a ne broj. Zahvaljujući njihovom pristupu, vratilo mi se samopouzdanje i volja da svoj život pokrenem na bolje stoga sam im neizmjerno zahvalan.
D.M.
Svim djelatnicima Udruge RCCG Dom nade od srca zahvaljujem jer su bili uz mene i vjerovali da mogu naći posao.
D.J.
Veliko hvala svima u Udruzi što postojite i budite još dugo s nama kojima to stvarno i iskreno treba.
M.L.
Ako netko misli da mu ovakvo što ne treba, neka ne razmišlja tako. Ja sam dobio pozitivnu energiju, naučio nešto novo, znam da se netko brine za mene. Job klub bih svakome preporučio jer se može nešto naučiti.
E.P.
Trajanje Job kluba najljepši je dio mog života od 2011. godine jer sam ponovno bio netko tko može opet postati netko. Odnos prema svima nama je bio profesionalan, ljudski i pun razumijevanja, ali niti u jednom trenutku nisam osjetio sažaljenje ili da me gledaju kao oštećenu robu.