Inicijativa zastupnika u Europskom parlamentu “Neka zvijezde sjaje”

  fotka-za-poziv Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu prijavio je projekt „ReStart – podrška beskućnicima za ulazak na tržište rada“ na inicijativu zastupnika u Europskom parlamentu  „Neka zvijezde sjaje“

Inicijativa ‘Neka zvijezde sjaje’ pokrenuta je 30. kolovoza 2017.  godine kao zajednička inicijativa devet zastupnika Europskog parlamenta (Hrvatske, Bugarske, Belgije, Francuske, Njemačke, Nizozemske, Poljske, Rumunjske i Slovenije) s ciljem poticanja europskog zajedništva i solidarnosti te promicanja i povećanja vidljivosti rezultata kohezijske politike. Glavna ideja Poziv za prijavu projekata za predstavljanje u Europskom parlamentu u sklopu inicijative zastupnika u Europskom parlamentu „Neka zvijezde sjaje“ jest jačanje komunikacije i vidljivosti dobrih i pozitivnih priča nastalih na temeljima europske solidarnosti i zajedništva.

Pobjednici su predstavljeni na konferenciji ”Dobro upravljanje i pametna specijalizacija JLP(R)S te rješenja za nastavak decentralizacije” koja se održala 15. prosinca 2017. godine u Zagrebu u hotelu Westin.